2352##1

Landenalmanak.nl Reisinformatie

Informatie en reistips voor jouw vakantie

Alle landen

Het Kiang West National Park

Het Kiang West National ParkGambia - Aan de houten pier liggen twee niet al te grote bootjes. We verdelen ons over de bootjes. Wanneer we de Gambia rivier overvaren naar de mangrove bossen van het Kiang West National Park aan de overzijde, blijken de boten niet helemaal waterdicht. Onderweg wordt het water gehoosd. De rivier is hier enkele honderden meters breed. Aan de overzijde varen we de mangrove bossen in. Wat een prachtige omgeving. Enkele vogels zitten tussen de takken. De schipper vaart te hard om hier een foto van te kunnen maken. We zijn er te snel voorbij. Op een boomstronk ligt een varaan. Het beest is één meter lang. Wanneer we te dicht bij komen, duikt hij onder water. Bij de wetlands drijven grote hoeveelheden waterplanten op het water. Een ideale plek voor vogels. In de verte zie ik een pelikaan opvliegen. Ook enkele ibissen houden de boten in de gaten. Hiervandaan varen we terug naar de steiger.

Top
Tips, ideëen of aanvullingen

Help mee op de informatie op Landenalmanak.nl zo volledig en up to date te houden. Heb jij tips, aanvullingen of verbeteringen, laat het dan weten via het contactformulier. Ontbreken er foto's en heb jij foto's dit gebruikt mogen worden op de website, mail deze dan naar info(at)landenalmanak(punt)nlTop   Contact
Disclaimer

De informatie op deze pagina is opgesteld om de verschillende landen te kunnen vergelijken. De informatie op deze site is echter onderhevig aan wijzigingen en kan daardoor gedateerd of niet langer juist zijn. Ga voor een daadwerkelijk vakantie nooit alleen uit van deze informatie en informeer altijd en tijdig bij de daarvoor gespecialiseerde instanties naar de laatste informatie over bijvoorbeeld vaccinaties, visa, geldzaken en andere items. De beheerder van deze site is nimmer verantwoordelijk voor gevolgen van het gebruik van deze informatie of verkeerde interpretatie hiervan.