Linkuitwisseling

Doe een voorstel voor een linkuitwisseling

Home Links

Link suggestie

Heb jij een leuke en relevante website en wil je een link uitwisselen met deze website, meld dan jouw site aan in drie stappen.

De linkpolicy voor www.landenalmanak.nl is simpel :
Wij plaatsen links alleen op basis van een linkuitwisseling.
Jouw website moet passen in de thema's reizen, toerisme of landeninformatie.
Links naar website met veel reclame of pop-up reclames worden niet opgenomen.

Indien de link niet voldoet aan de policy wordt de aanvraag afgewezen.

LinkvoorstelDe website voldoet aan de linkpolicy van www.landenalmanak.nl
De tegenlink moet bij de beoordeling van de website actief zijn.Annuleer

Tips, ideëen of aanvullingen

Help mee op de informatie op Landenalmanak.nl zo volledig en up to date te houden. Heb jij tips, aanvullingen of verbeteringen, laat het dan weten via het contactformulier. Ontbreken er foto's en heb jij foto's dit gebruikt mogen worden op de website, mail deze dan naar info(at)landenalmanak(punt)nlTop   Contact
Disclaimer

De informatie op deze pagina is opgesteld om de verschillende landen te kunnen vergelijken. De informatie op deze site is echter onderhevig aan wijzigingen en kan daardoor gedateerd of niet langer juist zijn. Ga voor een daadwerkelijk vakantie nooit alleen uit van deze informatie en informeer altijd en tijdig bij de daarvoor gespecialiseerde instanties naar de laatste informatie over bijvoorbeeld vaccinaties, visa, geldzaken en andere items. De beheerder van deze site is nimmer verantwoordelijk voor gevolgen van het gebruik van deze informatie of verkeerde interpretatie hiervan.